Burada bir alanda ilerlemek için yapılmış bir adım var sizin saydıklarınızla bunun ne alakası var. Konun siyasetle bir alakası yok lütfen siyasetinizi başka yere yapın. Burası siyasi bir platform değil. Siyasi söylemlerinize devam ederseniz mesajınızı raporlayacağımı bilmenizi isterim.
Ne siyaseti eleştiriye katlanamıyorum demiyorsun siyaset diyorsun şikayet diyorsun git devleyin en üst makamına şikayet et beni. Çocuklar ne hale geldi gençlik ne hale geldi ne siyaseti? Sosyal medyada neler neler oluyor gözümüzün önünde maden engel olamıyorsunuz ben yapılması gerekenin ne olduğunu biliyorum. Bu sanal dünya paralel evren falan değil ulaşamadığımız bir yer değil yok deep web miş yok yurt dışıymış. Devlet kendi kontrolünde olacak şekilde ne gerekiyorsa yapmalıdır aksi halde işlenen suçların cezasının suçlulardan önce sorumluluğu devletindir. Aksi halde güneşten gelecek olan ışınlar tüm internet ağını çökertecek benden uyarması. Dünyanın sizin küçük oyunlarınıza alet olmasına izin vermeyeceğim.