Azerbaycanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AlanAdlari sitesinden yapılan yüksek rakamlı satışları hiç güvenilir bulmam. Millet neden yıllardır bu siteyi kullanmaya devam ediyor doğrusu anlamıyorum.

Yıllar önce AA üzerinden bir domainime teklif gelmişti ben de teklifi kabul edip domaini satmıştım. Sonra teklif veren domaini almaktan vazgeçmişti. Bir baktım adamın verdiği teklif sistemden silinmiş. Teklif verene sordum nasıl teklifini sildin diye bana AA sahibi OKAN YILDIRIM ile tanıştıklarını ve onu cepten arayıp teklifi sildirdiğini söylemişti. Sitenin kalitesi bu kadar işte.
Şimdiye kadar o sistem üzerinden 1 tane ya sattım ya satmadım. Kaliteli alan adına index atıp beklemek daha iyi.. Yurt dışı satışları hariç, ihtiyacı olan kişiye aracısız satış daha hızlı ve daha güvenli. Alan adlarının yaptığı kaliteli alan adı arayan kişiye, buda var.. şeklinde öneride bulunması. Yoksa pazarlama için çaba sarfettiği bir konu yok.

Ek: alan adı alan hemen herkes projelendireceğim diye yayın yapar ancak bir süre sonra satış ilanı açar. Proje yapmak basit bir iş değildir. Alan adını almak sadece başlangıç.. Ne kadar kaliteli olursa olsun iyi işçilik çıkarmazsan, elması elde edemezsin çöp olur gider. Eder etmez ayrı bir konu.. ister 1 milyon ister 50 bin.. Alan adının değerini satış fiyatı belirler, her zaman böyledir. Başkalarının malına değer biçmek doğru değildir. Hayrını görsün diyelim.