Arkadaşlar, bugün bu forumda iki tane smm firmasına ödeme geçtim, 0-30 dakika arasında beğeni yada takipçi gönderilir yazıyor.Sabah 9 dan bu saate kadar ne whatsappdan cevap veriyorlar, ne destek mesajına cevap veriyorlar ne de işi teslim ediyorlar.
Başlıkta olduğu gibi işinin başında ekmeğine sahip çıkan takipçi hızlı bir şekilde gönderecek arkadaş aranıyor Varmı böyle bir babayiğit ???
maalesef özellikle smm panel konusunda %100 sağlıklı çalışan üzmeden işlem yapan
işlemleri eksiksiz tamamlayan yer yok gibi. varsa da ben görmedim henüz.
ne yazılan dakikada sürede işlem başlar ne de biter.
ne belirtilen max adete kadar işlem yapabilir
ne garantisi telafisi dikkate alınır.
smm panelden ziyade işini ciddiye alan birebir görüşüp sipariş geçebileceğim biri banada lazım. smmpanellerle bu iş zor önüne gelen panel açıyor

varsa babayiğit bende pm alayım
Öncelikle merhabalar, kendim full olarak bu işi uğraştığım için çalışma saatlerimi belirteyim; 10 : 00 - 11 : 00 yatış saatim bazen 03:00 ı bulabiliyor bunu özellikle böyle kişiler arayanlara yazıyorum

Konu sahibi sen olduğun için seninde izninle, öncelikle 300'e yakın servis bulundurmak tayım hepsi çalışmakta, tamamen Bu işle ilgileniyorum eğer çalışmayı planlarsanız sizlerle'de çalışabiliriz.
www.takipcimsamsun.info yada 0544 256 01 75
Saygılar,