Tasarıma ilk başladığım da 2012 - 2013 yıllarında.... Çocuk yaşlardan beri dinlediğim Rap müzik için bir katkı sağlamak istemiştim. Rap müzik ile alakalı tasarımlar yapan vektörel çizim yapan sayfalara denk geliyordum. Dedim ki... Neden ben yapamayım.

Tüplü ekran bilgisayarıma 45 tl ye ekran kartı aldım. ekran kartı takılı olmasına rağmen cs 1.6 bile oynanmıyordu düşünün

Sonra bir sayfa kurdum. 2012 yılı sonuna kadar öğrenmek için her şeyi denedim ve az da olsa başardığımı hissetmiştim. Diğer rap tasarım sayfaları 4000 5000 kişiler de geziyordu sayfa beğenileri. Ben sadece ama sadece 4 5 aylık süreçte Underground Graphic ismini 10.000+ üzerine çıkartmayı başarmıştım. İlk kazandığım para 20 tl şarkı kapak tasarımıydı. Berk Demirkan

Mikrop lakaplı benim yaşlarım birisiydi. Sonra sayfa büyüdükçe ufak tefek lise harçlıklarımı çıkartıyordum.
O sıralar bu arkadaş bana mesaj atmıştı dün gibi aklımda. Ben yaşadığım zorlukları bana verilen cevapları hiçbir zaman unutmam. Bende bu arkadaş gibi hırslıydım. Sürekli sayfalara mesaj atar bilgi almak isterdim. ( Sk Graphic) vardı

O gün bu arkadaşa aynen yazdığı gibi cevap verdim

Çünkü hazır olmaz hiç bir şey... Bugün 10 dk önce mesaj göndermiş... 7 yıl sonra.... Ve gördüğünüz gibi. Aslanlar gibi ona o cümleyi kuranı unutmayıp bir şeyler başarmış ve karşıma gelmiş...

İnsanın duygulanmaması elde değil... Bu insanlar benim ilk sayfamın destekçileriydi... Ne günlerdi be....