Hocam açıklama için çok teşekkürler. Özelden ileteyim fakat
@Makalex; hocamızın bahsettiği gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Çünkü ben daha önce bu domain ile adsense aldım ve yapılan spamdan dolayı hesabım kapatıldı. Hemde adsense'i aldığım ilk gün kapatıldı
Hocam vakit ayırıp detaylı bir şekilde açıkladığınız için çok teşekkür ederim. Muhtemelen sizin anlattığınız gibi domain ban yemiş olabilirim. Peki böyle bir durumda adsense gönderdiği mailde bu domainin kullanılamayacağını falan belirtmiyor mu acaba. Benim farklı bir domaine geçmem büyük sorun oluşturur o yüzden bunu aşmanın bir yolu var mıdır acaba?
Rica ederim. 2017 güncellemesi öncesi banlanan domain ile yeni başvuru yaparken, ''bu alan adını kullanmazsınız'' uyarısı çıkıyordu. Güncelleme sonrası durum ne oldu bilmiyorum. Enson 2017 yılında bir domainim banlandı. Şuan ki durum biraz karışık gibi. Öyle ki forum içinde araştırma yaparsanız, çoğu kişi banlandığına dair mail dahi almadıklarını ifade ediyorlar. Kimine banlandığı için mail gelirken kimine mail gelmiyor. Diğer arkadaşların söylediği gibi yani sitenizde düzeltilmesi gereken yerler olsaydı ve bunun için onaylanmamış olsaydı, şöyle bir mail gelmesi gerekirdi.