işin suyunun çıktığının kara mizah başlığı olmuş bu konu yabancı bir forumdan success story tercüme edilir ve doğal bir paylaşım ile tuzak kurulur sonra çarşı karışır arkasından konu kilit sonra akabinde gecenin kör karanlığında seçilmiş az sayıda seçkin için satış konusu oluşturulur ve bingo bir hamlede 1000 euro cebe sonrasında seçkinlerin takdir mesajları vs vs ben bunu her 3-4 yılda bir kooperatif kuran bir öğretim üyesi tanıdığımın sistemine benzetiyorum önce kooperatif kemik üyeleri 2-3'er kayıt ile 40-50 kişi kemik kadro kurulur bu kadro yolun başından sonuna kadar kendilerine üç kuruşa üyelik verilen kooperatifde sürekli yönetimi ibra ederek görevlerini yaparlar. Sonra etrafa haber yayılır falanca hocamız ve seçkin üyelerinin ortak olduğu şu dağın yamacında kuş uçmaz kervan geçmez ancak çok değerlenecek arazisinde hayallerimize umut kooperatifine üye kaydına başlandı.Böylelikle asıl sazanlara kurulan tuzak ile kooperatife üye ve sağmal inek sağlanmış olur ve yıllar yıllar boyu sonu gelmeyen genel kurullar ve itiraz eden bir kısım üyeleri hep susturan en ön sırada oturan 50 seçkin kemik kadro desteği ile bitmeyen bir senfoni...