seric33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elbetteki satış yapmak için benden izin alman gerekmiyor. Bizim satış yapanlara düşmanlığımız yok hatta bende satış yapmaktayım çünkü neden yapmayayım ? Düşmanlığımız yokta sizin bişeyi bedavaya verene bu düşmanlıığınız nedir asıl ? Satış yapmadan parayla satılan sözüm ona çooook özel taktikleri ücretsiz paylaşanı çarmıha germenizin sebebi nedir ? senin gibilerin kafası yüzünden iki tıklamayla çözülecek problemi millet gel sana parayla satayım demeye başladı forumda sonunda soru işareti olan bir konunun altında ücretli yardımcı olurum demeyen kalmadı sizin yüzünüzden. B edavaya kimse kimseyle paylaşmaz deyip bu söylemle kurnazlık yapıp bilgi koparmaya çalışman çok anlamsız spamın başını çeken hindistanın bu konularda wm sitesi olmadığını söylemek kusura bakmada cahilliktir kardeşim sen gidip kendin bulamıyorsan paylaşda bana kapak yap gibi liseli söylemleriyle ortamı germen de o kurnazlığının işareti hani kimse kimseye bedava vermezdi ya at bana bi 100$ sana 20 tane hint spam forumu sayayım nasıl iyi mi pasta da bölünmemiş olur hem ?
Senin pasta dediğin şeydeki payın %0.00001 falandır milyon dolar kazanıyonda ekmeğini yarıya mı böldüler kaldı ki bölseler bile elin hintlisi o pastadan burdaki herkesten çok pay alıyorken niye bizde onlardan almayalım ? Pinterest ın ofisinde spama önlem departmanı varsa bakacağı son site r10 dur sen rahat ol kaldıki adam konusunda ne özel taktik vermiş ne devlet sırrı gibi saklanan bi bilgi vermiş temiz çalışın spamında bi mantığı var abartmayın demiş buna Pinterest ın ceosu bile onay verir bence ama sizin kuyruk acınız bencilliğinizden bir tek ben kazanayımdan geldiği için anlamamanız çok normal.
Bedavaya veren kişiye düşmanlık veya çarmıha germe?
Yahu siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
Cidden kıt bir anlayışınız var.
Ben kime düşmanlık yapmışım?
Okuduklarınızdan ücretsiz paylaşanlara düşmanlık yaptığımı mı çıkarıyorsunuz?
Ben pinterest hepimize yeter mantığındaki hatayı söylüyorum.
Ve ücretsiz herşeyi paylaşma devam ettikçe bu pinterest birgün tamamen bitecek diyorum.
Ücretsiz paylaşılan her bilgi pinterest mühendislerine iletiliyor diyorum.
Yani insanlara iyilik yaptığını söylerken aslında kötülük yaptıklarını söylüyorum.
Hee bazı düşmanca ters konuşmalarım var. Onlar da genele değil birebir muhataplıkta yazdığım şeyler.
Tıpkı sana verdiğim gibi. Bak aşağıda da nasıl efendi şekilde yazacağım.
Sonradan yazının devamını okudum ki cidden hiç bir bilgin yok bu konularda. Senle tartışmak boşa kürek çekmek olur. r10 forumunu okumak son iş olur he Ama maillerine sürekli bakıyorlardır değil mi? Siz spamı benimsemiş kurallara uygun birşey olarak kabul edecek sığlıktaysanız tabii ki bu böyle Spamdan bahsediyoruz spamdan. Biliyor musun spam'ın ne olduğunu? Sen balıkların eline verilmesine alıştıysan herkesi kendin gibi sanma. Çok şükür hangi soruların nerede sorulması gerektiğini biliyorum. Ve de hazırcıları da görüyoruz. r10 forumunda hangi taktik paylaşıldıysa birkaç haftaya patladı bunu da biliyor musun? Bilmezsin çünkü sen balıkların eline verilmesini istiyorsun.

erekaone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerekli linkler tarafımdan paylaşılmıştır. Kurallara uygun olanlar.
Daha fazla link için özelden ulaşabilirsiniz.

Bi hata olmadığını uzun uzun anlattım bence yeter hepimize. 1 kişi 1m kazanmasın 1000 kişi 1000 er lira kazansın ne olacak.
Senle ilgili problemim veya düşmanlığım yok ancak eleştirilerim oldu.
Attığın linkleri zaten biliyoruz ama pakistanlı hintli bangladeşli yardımlarını göremiyorum.
Bak sende burada gayet güzel bilgiler paylaşıyorsun ve senin gibi bilgi paylaşan da çok fazla var.
Yani o milletlerden bir eksiğimiz yok.
Sorun anadil.
Bu yazdıklarımı anadilinde okuduğundan dolayı her denileni kendince yorumlayabiliyorsun. Sen Türksün karşındaki de Türk dolayısıyla birisi yazıyorsa sende Türk gibi anlıyorsun.
yabancının yazdığı yazı düz yazı olarak okunuyor. Cümlenin altında birşeyler aranmıyor.
Şimdi sana siz yerine sen dediğim için bile ne oluyor ne bu lağubalilik diye düşünebilirsin.
Ama okuduğun yabancı forumlarda sen veya siz yok "you" var sadece.
Yani lağubalilik, sertlik, kabalık aramak yerine direkt cümlenin anlamına odaklanılıyor.

Ben diğer milletleri övüp bizim milletimize laf sokulmaya çalışılmasına karşıyım.
Bizim millete laf mı sokucaz, aramızda tartışalım, birbirimize giydirelim, ama dışarıyı överek giydirmeyelim ki zaten onlardan farkı yok bu forumun.
Benim düşüncem bu, saygı çerçevesinde de dile getirdim.
Katılanlar olur, katılmayanlar olur. Doğa kanunu bu zaten.

Son yazdığın konuda da görüldüğü üzere bütün detayları ücretli yapmışsın.
Nedenini kendinde çok iyi biliyorsun.
İster bağış yap, ister cebine at sorunum değil, ama ücretsiz paylaşılması bu sektöre zarar verir bana da sana da zarar verir.
Yani dönüp dolaşıp sonuç olarak benim dediğim yere geldiyseniz bu mantıktaki hatayı yazılımcı olarak doğru tespit etmişim.
Abd'de yaşadığını biliyorum dolayısıyla bak ne güzel olması gerektiği şekilde cevap yazıyorsun.
Gördüğüm kadarıyla da bazı şeyleri de aşmışsın, bazı konularda bizden ilerdesin.
Paylaşımlarına karşı değilim.
Ai makale dedin bu kategori ai makaleyle doldu taştı
Yani ben mantıktaki hatayı ve pinterestin herkese yetecek bir pasta olmadığını belirttim.
Sana göre yeter bana göre yetmez.
Adam host alır, zor gelir kelime alır, kendi kuramaz başkasına kurdurtur olayları pinterest pastasının yeteceğini ifade etmiyor. Ticaretin çeşitleneceğini ifade ediyor.
Bu açlık-tokluk olayı filan değil.
Teknik olarak imkansız birşey.
İyi forumlar.