Şu yukarıda yazdığımdan bunu çıkartabilen bir insandaki fesatlık seviyesi ayakta alkışlanır.
Olmayan birşeyi yazıyorlar diyorum anlıyor musun? Yok öyle bir forum çünkü, olsaydı linkini koyup bana kapak yaparlardı.
Ayrıca satış konusu açmak için sizin onayınız mı gerekiyor? İster açarım ister açmam nedir bu r10'da satış yapanlara düşmanlık anlamadım gitti.
Ben başka yerde bulamayacağım çok şeyi bu forumdan satın aldım. İyki satış konuları var. En azından satış yapan kişiler daha kaliteli oluyor. r10 üyesiyle uğraşmak her babayiğidin harcı değil.
r10'da paylaşılanlardan farklı, üst düzey bilgiler veren birşeyi kimse bedavaya paylaşmıyor.
Bana katılanlara bakıyorum, hemen hemen hepsi pinterest konusunda bilgi sahibi kişiler.
Dediğim olay basit. Pinterestte kazanç sınırsız değil, herkese yetecek kadar büyüklükte bir pazar değil.
Spam yapanlar çoğaldıkça yeni girenler artık kazanamayacak.
Şu konuda katılmıyorum.
Burada açık açık herşeyi yazmak pinterest mühendislerine bütün spamın sırrını vermektir.
Adamlar spamcıların ne yaptığını bilmiyor mu diyebilirsiniz.
Evet herşeyini bilmiyor.
Şu forumda araştırın
@Backlinkcigeldi; nickli üyenin mesela kendisinin forumda gördüğü çoğu spam taktiğini pintereste ilettiğini ve bir süre sonra önlem alındığını söylüyor.