SkyGhostAir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel hocam, hayırlı olsun. Hızlı Sarj olsaymış baya baya daha iyi olmuş da bu da çok iyi. 👍
Bende isterdim hizlisarj olsun diye hocam da alınıp satışa bile çıkartılmış Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Alpdagtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunla ancak cafeler de powerbank niyetine kullanılan kutular var ya 1tl atıyorsun arkadaş 20 30 tane ondan alır resmi sitesi de bu alan adı olur ancak cafeler verir ortak gelir elde eder
Telefon ile ilgili en ufak bir şey düşünmedim , direkt olarak kurguladığım araçlar üzerine bir site oldu hocam. Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim

Jora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteye giriyorsun, telefonun markasını yazıyorsun en yakın şarj istasyonlarının yerini söylüyor. Şarj makinesi yanında olmayanlar için tabi aklıma başka bir şey gelmedi bu saatte
Telefonlar ile ilgili olarak o olayın artık bittiğini düşünüyorum hocam , bu sebeple alan adını araç sarj istasyonları üzerine düşünüyorum . Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim
Aytmatov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Logoya bakınca elektrikli arabalar üzerine düşünerek aldınız sanırım domaini ama o konuda iş yapar mı bilemiyorum. Ama bence güzel bir "genel blog" ismi olabilir.
Evet , elektrikli araçlar ve sarj istasyonları ile ilgili bir site + olursa mobil uygulama için kayıt ettim , blog fikri yoktu aklımda , nasıl yapılır bilmiyorum ( Blog için.. ) Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim.

akiff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cafelerde olan bu şarj istasyonları var 1 - 2 TL atınca belli bir süre telefonları şarj ediyor. Bu cihazın üreticisiyle iletişime geçip satabilirsiniz veya elinizde tutup kensinizde değerlendirebilirsiniz. Hayırlı olsun
Telefon üzerine hiç düşünmedim hocam , o alanın bittiğini düşünüyorum açıkçası . Ama site içerisinde + mobil uygulamada onun için ayrı bir yer neden olmasın ? Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

MertcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon için ben de pek uygun görmedim ki logodan da belli Geleceğe yatırım olmuş, hayırlı olsun.
Değerli görüşünüz için çok teşekkür ederim , evet ilerisini düşünerek kayıt ettim bakalım hayırlısı
gokseleren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonlara göre en uygun şarj kablolarını sunabilirsin, cimri gibi veya bir youtube kanalı açabilirsin oradan da web siteye bağlarsın.
Telefon için değil de araçlar üzerine düşünmüştüm ama , gelen yorumların %50 si telefon üzerine yoğunlaşmış durumda , site içerisinde ayrı bir bölümde bu fikirleri de değerlendirebilirim. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

berkinuregen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görsel yapılırken zaten elektrikli araçlar düşünülmüş. Yollarda ki şarj istasyonlarını hedeflediğin bir proje geliştirmelisin. Muhtemelen google maps bunu zaten yapacaktır ama yerli bir platformun olması kötü olmaz bence.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim , '' Yollarda ki şarj istasyonlarını hedeflediğin bir proje geliştirmelisin '' tam olarak düşündüğüm bu ama gelen yorumların yüzdelik dilimine bakıldığında telefon üzerine bir yoğunlaşma da görülüyor. Bunu da site içerisine ekleyebilme gibi bir durum olabilir.