Elinizde sınırsız monero olduğunu düşünerek o pazara insanları sokarak değer yükseltme çabalarınızı 2 günlük hesabınızla gerçekten tebrik ediyorum.
Ney. Güzel hocam benim size şöyle şiveli bir cevap vermek istiyorum affola "Allah seni ne etmesin ula düşüne düşüne bunu mu düşündün ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi çok çok teşşekkürrr ediyrem la harbiden helal olsiin 50k lık platformda konuyu görecek adam 1k bile olmayacak 100 kişi anca görecek mesajı kripto para piyasası milyonlarca... Zekanıza hayran kaldım ben sizi tebrik ediyrem burdan hürmetler suniram ygeceler" Merhaba cevabınıza böyle bir şey yazmam aslında r10 daki bir çok kişiye patlama sebebim benim 2 günlük hesabım olunca benim tecrübesiz olduğum sizin de 6 senelik hesabınız olunca benden daha mı tecrübeli olduğunuz ortaya çıkıyor? Yıllardır bu platformu biliyorum şimdiye kadar buraya katılmak için paraya da ihtiyacım olmadı, zamanım da. Şimdi katılmamın asıl amacı insanlar beni tanısın tecrübemden yararlansın yardım edeyim dostluk kurayım... Açıkcası sizin gibi insanlar çok fazla, sırf kıskandığı için o kişi sizin bilmediklerinizi biliyor sizin yapamadıklarınızı yapıyor sizler ise ön yargılı davranıyorsunuz kıskançlık bu her şeyi yaptırır. Bu yüzden bütün ünlüleri çok seven bi grup olup sevmediği grup da bi o kadar fazladır. Justin Bieber, Enes Batur örnek verilebilir. Lütfen böyle duyarcılar, kıskanç insanlar benden uzak dursun engel de atıyorum gördükce umarım bir daha karşılaşmam böyle kişilerle.