Yaş 10 falan bir kağıda bir canavar gibi bir resim çizdim ve benzeri olmayan bir isim koydum. Hatta oyunlarda bile onunla oynuyor gibi oynuyor ve sürekli o çizdiğim karakteri ve ismi hala hayatımda tutuyorum. Bizde bilgisayar hastalığı çoçukluktan gelen bir şey ve bundan 7 sene önce bu işlere girdiğimde ilk olarak hacker olmak için girdim. Çoçukluk merak ve hayal.
Bizim maddi durumlarımız çok kötü idi bazı sebeplerden dolayı ve biz sokakda gezmeyelim diye annem zar zor bir bilgisayar aldı ve paramız olmadııg için ewimizde internetimiz yoktu. Bizde hem tutku hem hayal olan o hackerlık işte o zaman başladı çok basit bile olsa.
Bir kafenin bedava netine bağlanarak 1 haftada wife kırmayı öğrendim ve ewimizin çevresindeki wife leri kırmaya başladım. Sonunda 1 2 tane kırdım ve ilgim artık o yönde oldu. Ama bende ne para var ne birşey şuan yaptıgımız işlere daldık gittik ve herşey hala hayal.
Şuanda gerçekten içimde bir hackerlık duygusu hala var ve olmak istiyorum. Vatan, millet için çoçukluktaki o nickimi kullanarak başlamak istiyorum. Nereden ve nasıl başlaycağımın önemi yok. Ama olacam diyorum. Millete yararım olacak işler yapmak istiyorum.
Bunu sizle paylaşmamım nedeni ise, Hyatımda neyi hayal etti isem başardım. Herşey bitti sıra bunda olduğunu düşünüyorum.