VolkanOzen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nikotini bırakmak için vücuduma tekrar nikotin almak fikri bana hiçbir zaman mantıklı gelmiyor. ben günlük nikotin dozunu bir seferde kesmek istiyorum. sadece motive olamıyorum. çünkü biliyorum ki nikotini öyle ya da böyle bir şekilde almaya devam edersem en ufak sorunda daha fazla almak isteyeceğim. çok denedim.
hocam saat ilerlediği için çok yorgunum o yüzden çok fazla detaya giremeyeceğim ama kısaca şunu belirteyim. Vücut sizden nikotin istiyor, siz bu nikotini bant ile veriyorsunuz ve bu yüzden sigara gibi tütün ürünleri içmiyorsunuz. sigara içmediğiniz için krize girmeyin diye bant veya sakız kullanılıyor. ben bu şekilde 44 kişiye sigarayı bıraktırdım ve 2013 aralık'tan bu yana içmiyorum. en son bıraktırdığım karı koca çift günde 4 paket kişi başı tükettiklerini söylüyorlardı ve bıraktılar. benim kendime ait bir yöntemim var. bant ve sakız içeriyor. 3 haftada bırakmış olursunuz tamamiyle dediklerime uyarsanız. benim dediklerime harfiyen uyanlar çok rahat krize girmeden keyifle bırakıyor. 1 ay sonra dönüp teşekkür ediyorlar. düşünürseniz yardımcı olurum müsait bir gün. ancak önce kesinlikle bırakmak istemeniz ve başaracağınıza inanmanız gerekiyor. gerisi kolay.