Merhabalar,
tokensavar
@basoglanh; 'a ait bir projedir, ben kendisine elimden geldiğince destek olmaya yardım etmeye gayret ettim.
Proje ile birlikte devam edecek olan kişi Hüseyin beydir.
Ben Pin atarken token'e ihtiyac duymuyorum.
+ ücretsiz bilgi verme konusunda doğrusnuz.
kime ne dendiyse ters tepiyor.
öğretsen bir türlü, ya da aktarsan..
aktarmasan başka türlü..
İnanın yazdıklarınızı anlayabilmek için 3 kere okudum.
Ve hala tam olarak anlayabilmiş degilim.
"Dediğim gibi sayenizde kimse kazanamayacak. Yok öyle dağ dolusu altın versen bir dağ altın ister filan."
sayenizde derken birilerine bişeyler yazıyoruz diye mi kimse kazanamayacak? Cidden anlayamadım.
"İnsanları yanlış bir şeye teşvik edip biz insanlara iyilik yapıyoruz spam yapmayı herkese öğreteceğiz demenin mantığı nedir?"
benim böyle bir söylemim mi oldu herhangi bir yerde, ya da buna yakın bir anlama gelen bir cümlem ?
ben bir programcıyım, bununla geçimimi sağlıyorum. Bilgisayar dilinde birşey ya 0 olur ya da 1
ben mantıken doğru bulmadığım şeyleri yazdım, Arzu eden alır , arzu etmeyen almaz.
Kimseyi hiç bir şeye teşvik ettigim yok,
"Ama en azından hata yapıyorsam hak yiyorsam başkalarını teşvik etmiyorum sorun benim sorunum."
Şimdi bunu yazarak kendinizi akladınız öyle mi ?
ben kimseyi bir yola çekmiyorum, kimseye gel spam yap demedim, demem de.
Şu başlığı açmış birisinin ben namussuzum ama en azından sizden daha namusluyum demesi kadar garip, anlaşılmaz, ya da mantık dışı bir cümlesi olamaz.
Anca şunu diyebiliriz
"Ya arkadaş herkese öğretme bunu, bak pasta zaten küçük, digerleri de gelirse iyice küçülecek, benim açlığım doymayacak."
Başka bir yola çıkıyorsa eğer yazılanlar, buyrun anlatın ve hepimizi aydınlatın.
İyi forumlar.