Pinterest spam birgün bitecek, üyelikler gün gelecek sms onayıyla olacak, üyeliklere recaptcha gelecek, tokenler bir gün kapanacak, instagramın devri birgün kapanacak, spam yaparak adsense üzerinden artık para kazanılmayacak.

Bunları öngörüyor herkes dolayısıyla buna önlem alın diyerek dillendirilmesi benim cephemde manasız.

Madem bu konu altında da herkes kazansıncılar var.

Dediğim gibi sayenizde kimse kazanamayacak. Yok öyle dağ dolusu altın versen bir dağ altın ister filan.

Ayrıca şu mantığı bana izah eder misiniz?

Spam sonuçta başkalarının emekleri üzerinden para kazanılan bir sektör. Etik olmayan bir sektör. Yani yanlış bir davranış olmasa pinterest te banlamaz adsense te banlamaz.
İnsanları yanlış bir şeye teşvik edip biz insanlara iyilik yapıyoruz spam yapmayı herkese öğreteceğiz demenin mantığı nedir?

Benim böyle spam yapmayı öğreterek kimseye iyilik yapma gibi derdim yok. Benim derdim para kazanmak. 12 yıl özgün çalıştım ama spam daha tatlı geldi. Şu an için de spamın etik olmadığını bile bile içindeyim. Ama en azından hata yapıyorsam hak yiyorsam başkalarını teşvik etmiyorum sorun benim sorunum.
Bu herkes kazansıncılar insanlara gel kardeşim bak böyle diğer insanların emeği üzerinden hit çalabilirsin deyip insanları internetin karanlık kötü yoluna çekip ben insanlara iyilik yapıyorum demenin mantığını izah edin ya çok merak ediyorum bu düşünceyi?