Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 20.000 TL
Sitenin aylık getirisi: henüz yok
Sitenin açılış tarihi: 15.07.2016 ama yeni tasarımıyla henüz yeni açıldı
Kategori, sitenin içeriği nedir: eğitim
Günlük hit sayısı: yeni tasarımıyla henüz yeni açıldı
Ziyaretçi kaynağı : -
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriğiyle satılık
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: yazılım kendimize ait
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
Merhabalar ; Kendim Matematik öğretmeniyim ve aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okumaktayım.
4 sene öncesinden beri çekimlerini yaptığım tüm videoları ( Matematik ve Geometri alanında ) bu korona döneminde web sitesi haline dönüştürdüm.
Videolar Türkiye'de düzenlenen TYT,AYT,KPSS,DGS,9-10-11 ve 12.sınıfa ait tüm matematik ve geometri konularının tamamını kapsamaktadır.
Tüm videoların çekimini kendim yaptım 14 yıllık dershane tecrübemle ve montajladım.Ayrıca Türkiye'de ilk kez konu anlatımlarını da soru tiplerine ayrıştırarak anlatıldı.
Toplamda tüm Matematik ve Geometri konularına ait 844 adet soru tipi ve 5500 adet soru çözümü yer almakta.
Ayrıca siteye Sor & Çöz bölümü adında yeni bir bölümde ekledim , bu bölümde öğrenciler sınava çalışırken çözemediği bölümlerin resmini çekip atıyor ve diğer öğrenci ve öğretmenler cep telefonları aracılığıyla kamera tuşuna bastıklarında soru çözümleri anında video şeklinde işlenip öğrenciye çözümü gidiyor ayrıca sorusuna çözüm geldiğine dair bedava SMS mesajı da gidiyor.
Tüm sistemi sosyal medya şeklinde programladım.Tüm öğrenciler birbirleriyle Arkadaş olabiliyor ve ardından mesajlaşabiliyorlar.Mesajlaşma bölümü de whatsapp şeklinde anlık mesajlaşma şeklinde yazdım.
Ayrıca arkadaş olan öğrenciler birbirlerinin hareketlerini de zaman tüneli şeklinde profillerinden görebiliyorlar.
Bu arada android Play Store üzerinde de Xyeze uygulaması mevcut fakat orda sadece videoları izleme seçeneği var.Tüm videolarda xyeze logosu vardır ama videoların saf hallerini isterseniz camtasia studio dosya formatı olan camrec şeklinde de tüm videoları alıp ya da otomatik logo değiştirme programları aracılığıyla kendi logonuzu ekleyebilirsiniz.
site adresi :
https://www.xyeze.com
Siteyi satmak istiyorum çünkü hem boğaziçindeki derslerin yoğunluğu hemde okul ve dershane yoğunluğumdan yönetme noktasında yeterli zamana sahip değilim.
Satışı yüzyüze yapmak istiyorum , istanbul ve bursa ikametinde hangisi uyarsa yapabiliriz.
ek olarak neler yapabilirsiniz : videoları youtube de kanal açıp değerlendirebilirsiniz.
5 haneli fiyat tekliflerinizi pm den bildirebilirsiniz.15 gün boyunca gelen teklifleri bekleyip ona göre geri dönüş yapacağım teklif gönderen arkadaşlarımıza.
teknik tüm bilgileri pm den değil burdan forumdan sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.
teşekkürler kolay gelsin herkese