Öyleyse neden Netflix Türkiye için deneme sürümünü kaldırdı ? Google ads 100 tl promosyon kodunu zorlaştırdı ? Neden Instagram botlar için bu kadar katı kurallar getirdi ? Bir işi belli bir sayıda kişi yaparsa göze batmaz ve kimse önemsemez. Veya çok uzun süre sonra bir önlem getirilir. Ama bu kişi sayısı çok artınca göze battığı için önlemler alınır.
hocam netflix olayı çok ayrı. adamlar türkiye ye belirlediği kotada deneme sürümü dağıtıp, artık dağıtmayacağız diyebilir. bunun çoklukla azlıkla alakası yok kendimce. tabiki de çok kişi yapınca önlemler alınacak. alınmayacak demiyorum. ama burada dağıtılan taktiklerle 1 milyon spam daha yapılsa inanın pinterest için hiçbirşey değişmez. çünkü zaten şuan yapılıyor. yani adamlar her türlü sistemi değiştirecek. onun için pek takılmaya gerek yok diyorum. paylaşılmış paylaşılmamış bir önemi olduğunu düşünmüyorum.
adam orda burda elin hitnlisi vietnamlısı herşeyi paylaşıyor diye yazmış kendi konusunda.
3 mesaj sonra adamdan proxyleri satın aldığınız yeri söyler misiniz diye sormuşlar.
cevap satın aldığım yeri söyleyemem.
5 yıldır 10 yıldır uğraştığım didindiğim gece gündüz uyumadığım altın taktikler var ister misin veriyim mi ?
hocam taktik paylaşın demedim ki. doğru bilgi ne kadar hızlı yayılırsa iyi olur dedim. siz uğraşmış kendinizce yöntem bulmuşsunuz. bunu paylaşın demedim. o size kalmış. bence dikkatli okuyun ne yazdığımı.
ben diyorum ki yani bir gün gelecek. elinizde ki yöntemlerde çöp olacak. sonra yenileri bulunacak. yani hiçbir şey kalıcı değil diyorum.