Bu zamana kadar yapılmış en sağlam projelerden biri gerçekten elinize sağlık. Bir çok projede kullanılabilecek bir sistem.
Nazicaze tavsiyem w3 standartlarına uygun hale getirilmesi kusursuz olması için gerekli tek şey. Bildiğiniz gibi w3 html in ana geliştiricisi ve belli standartları var. Bu standartlar gerek SEO açısından gerek kullanım açısından çok önemli. W3 validatorde bir çok uyarı ve hata görünüyor. Standartlara uymadığına dair. Bu durum çözülürse gerçekten kusursuz bir hale gelir. W3 html ve CSS nin ana geliştiricilerinden. Google gibi bir çok dev de bunu destekliyor zaten. Bu konuda çok fazla bilgi var internette. Yakın zamanda bu standartlara tam uymasısbı sabırsızlıkla bekliyorum.
https://validator.w3.org/
Ayrıca ufak bir iki şey eklemek istiyorum. Sözlüğe giriş yapıldıktan sonra tarayıcıyı kapatırsak çıkış yapıyor. Her girdiğimizde giriş yapmak gerekiyor. Bu durum wordpress in varsayılan ayarı zaten. Keşke buna da el atarsanız harika olur. Mesela r10 a hergun tekrar tekrar giriş yapmamiz gerekseydi bunalirdik. Bir kere giriş yapalım 1 ay 3 ay giriş yapılı kalsın. Çerez yönetimine hakim değilim bu yüzden ekleyemedim.
Ayrıca bazı sayfalarda footer yok oluyor. Footer alani çok önemli. Her zaman açık olsa daha iyi olur. Acaba benim ayarlarimda mi sorun var diye burada paylaşılan bütün linklere baktım. Bu iki durum her sitede aynı.
Yeni güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyorum. Temayı almak isteyen arkadaşlar hiç düşünmesin piyasada bu minvalde en kaliteli tema.