vosolo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuşma üslubumda bir sıkıntı görmüyorum.herhangi bir hakaret yok..Ayrıca sizi de ara ara postlarınızı okuyorum.Siz niye kendi sisteminizi açık etmiyorsunuz.Parayla veya parasız paylaşın.Bu soruyu size sordular ve siz yukardaki yanıtı verdiniz.Sizde daha dünkü tavrınızı bilmiyorsunuz.Dünkü olayda konuya yorum yapmamı engellediler.Şimdi sana sorarak mı her konuya yorum yapacağım.Ayrıca buradaki posta düşüncelerimizi yazıyoruz.Sana mı soracaz yazarken.Arkadaşı engelleyin diye sürekli ağlayacak mısınız Az mantıklı düşünün lütfen..

Birilerinin yazdığı şeyleri açık etmesi yada yazdığı şeyi paylaşması gibi bir mecburiyet var da ben mi bilmiyorum ?
3 satır üstte bir arkadaş yazdıklarımı paylaşmam demiş kimse bir şey dememiş. Ki en doğal hakkı, kime ne ?
"Parayla veya parasız paylaşın" birşeyi payaşırken yada paylaşmak isitiyorsak senden mi izin alıcaz ?? ya da senin gibi düşünenlerden ?
kaldı ki biz bilgilerimizi isteyerek paylaşıyoruz, elimizdeki sistemi paylaşmak gibi bir mecburiyetimiz yok.
sen kim oluyorsun ki bu argümanı ortaya koyabiliyorsun ?

Not, benim kimseye ağladığım yok, ben gördügüm bir metin üzerine soru sordum ve muhattabı da sen degil @TOLQA; dır.
yazılan metin onadır sana degil.
Nasıl bir üsluptur bu ağlama, yapma, etme, paylaşta görelimler yahu .