Geçen sene bir müşterime pinterest hesap monitoring ve pin siteleri için tam otomatik sistem yazdım, Hatta birçok kişi bu siteler üzerinden bana ulaştılar müşterime parasıyla yaptığım sistemi bedava ya da bedavadan biraz pahalı alabilmek için, sonra ben bir iş için yurtdışına çıkmak durumunda kaldım, birkaç ay öncesine kadar pinterest'e ait hiçbir şeye dönüp de bakmamıştım, şimdi ara ara forumda geziyorum, pinteresti inceleyip yeni sistemler geliştiriyorum boş vakitlerimde kullanma amacım olmadan, forumda paylaşılan çoğu "taktik" geçen sene benim ve muhtemelen diğer geliştiricilerin yazılımlarda kullandığım sistemlerden çok da farklı değiller, ekstra olarak bir "AI makale" gördüm, ona da bu kadar uğraşmayıp farklı şekilde çözebilirlerdi
Yani demek istediğim aslında bu sene paylaşılanlar geçen senenin sistemleri, mesela bu sene API, Token, Session ya da headless crawlerlar olmadan pin atılıyor ama sanmıyorum r10'da bunu kullanan olup da paylaşsın.
Belki bu iş üzerine kafa yorup sistem çıkartabilenler geçmişte kalan sistemleri herkese açıp biran önce kapatılmasını sağlayıp kazançlarını düşürmemeyi amaçlıyorlardır, orasını bilemeyeceğim ama kısaca paylaşılan "taktikler" çöp zaten.
hocam hala paylaşmamışsın sistemi

yazıyorsan gerisini getir

paylaşın lütfen alıcıyız