Muğla marmaride yaşıyorum kışları soguk olmasada yağmur çok yağıyor , kira ve ev fiyatları çok yüksek altarnetif olarak muğla dalamanı seçebilirsiniz sakin ve ucuz yer orada rahat dublex havuzlu müstakil villa tutabilirsiniz benim orada evim var çok ucuza almıştım
yorumunuz için çok teşekkür ederim.
aslında bodrum da düşünmüyor değilim.
aslında amacım ofisin yakınlarında hotel, cafe, güzellik salonu gibi yazılımlarımı satabileceğim müşteri pazarı olsun derdim.
Bu sekilde bi planınız varsa daha büyük bi yeri de tercih edebilirsiniz ama Antalya da çok fazla otel var doğal olarak. Bu yüzden onların piyasasına girebilirseniz güzel iş yaparsınız. Ayrıca kira vs giderleriniz daha düşük olur diye düşünüyorum. 400 liraya bile villa kiralayan görmüştüm

Son olarakta e ticaret teknoloji gibi konularda etkinlikler düzenleniyor yılda 3 4 defa bunu da bi avantaja çevirme şansınız var. Muglayi bilmiyorum orda durum nedir ama Antalya güzel seçim olabilir. Merkez yerine kemeri de tercih edebilirsiniz. Hem Antalyaya yakın hemde küçük ve güzel bi yer.
yorumunuz ve bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim kemeri not aldım inşallah haftaya muğla ve antalya ya gideceğim kemere de uğrarım.
antalya ya ilk geldiğimde konya altına gitmiştim hiç beğenmemiştim.