pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bunu şöyle izah edeyim. siz görsel özgünleştirme üzerine çalışıyorsunuz şu an mesela. çalışmalarınızı, verdiğiniz emeği, uğraşlarınızı, kodlarınızı tutup burada paylaşıyor musunuz? alın ben buna 2 ay 3 ay kafa yordum bitirdim artık görseller özgünleşiyor siz de yararlanın buyrun diyip her şeyi ortaya döküyor musunuz? hadi döktünüz, pinterest yetkililerine bi şekilde ulaştı program ve çalışma stilini öğrendi. buna da önlem aldılar, fixlendi bu olay. siz gidip " dur ben tekrar uğraşayım yeniden özgünleştirme programı oluşturup forumda paylaşayım " der misiniz? günlerinizi aylarınızı harcayıp çıkan sonucu burada patlayacağını bile bile anlatır mısınız?

söylemek istediğim şey bu. patlayacağı bariz şeyler buralara dökülmemeli. kendin kullan işte güzel güzel. illa birileriyle paylaşmak istiyorsan arkadaşlarınla sohbet ettiklerinle paylaş. benim olayım, emek veren kazansın. sen emek verdin o programı oluşturdun. kazan işte güzel güzel. o program buralara düştüğü an patlayacağını biliyorsak hepimiz, bırak dursun sende, emeğinin karşılığını al.

söylediğim şey bu. farklı anlaşıldıysa affola.

Bencede paylaşılıcak bilgi var , paylaşılmıcak bilgi var .
Bu herşeyi ama herşeyi paylaşıp aralarında dayanışma olan hintliler vs.vs diye söylenen arkadaşların forumları ne acaba ? Varsa öyle bi platform paylaşında bu olaya ön ayak olun(Paylaşımcı ruhuna) .
Bu lafı diyip bak kardeşim forum şu al sende bilgilen diyeni görmedim. Eğer o kadar yakınıyorsan bu durumdan paylaş forumada insanlar nasiplensin dimi .

O kadar övüyolarki 10/20 Hintli yazılımcı toplanmış bi forumda binlerce insana amme hizmeti verir gibi hergün yardım ediyo gibi lanse ediliyolar .
Bende geziyorum ama öyle bi yere denk gelmedim . Çok gizli biyermi burası ? r10.net deki pinterest konusunda daha çok bilgi vardır araştırmak isteyene .
Yeri geliyor bende mantık çerçevesinde fikrimi felan paylaşıyorum yardım etmeye çalısıyorum ama dediğim gibi herşeyinde bi sınırı var .
Kimine bencilce gelebilir bilmiyorum ama para dahi verseler verilmicek bilgiler olabilir yani . İlla herkeze herşey anlatılıcak diye bi kaide yok bence .