Merhaba, öğrencilik döneminde forumda bir çok proje hazırlayarak geçimimi ve öğrenimimi karşıladım, mezun oluyorum artık kariyeri şekillendirmenin vakti geldi.
Makine mühendisliğini bitiriyorum lakin kendimi makine mühendisliğindende kendimi bir o kadar uzak hissediyorum, developer olarak bir kaç firmaya başvurmayı düşünüyorum.
İstanbul için sizce maaş beklentiniz nedir sorusuna ne cevap vermeliyim?
İyi bir php bilgisine sahibim, herhangi bir projenin backend kısmını tek başıma tamamlayabilirim.
Api kullanımda gayet rahatım.
Burda en büyük eksiğim framework kullanmıyor olmam gibi hissediyorum, bununda en temel sebebi hiç ihtiyacım olmadı, genel olarak r10 dan aldığım işlerle geliştirdim kendimi burda ve burda işler hem native php.
Front end olarak, html css bilgim orta seviye, genel olarak bootstrap kullandım, istediğim birşeyi ortaya çıkarabiliyorum.
Javascript bilgim daha yeni, ama form doğrulama gibi normal projelerdeki işleri halledebiliyorum.
Masaüstü ve web botları hazırlayarak bir siteden data çekme gibi işlemleri rahatlıkla yapabiliyorum, istenilen datayı istediğim yerden alabiliyorum.
Kurumsal bir tecrübem yok ama dediğim gibi freelance olarak bir çok proje tamamladım.
Sizce ne kadar maaş talep etmeliyim İstanbul için?