Merhaba üstadlar, bir projem varda 2-3 ay önce domain şirketi serverleri güncellemeden önce her şey güzel çalışıyordu.
Şimdi ise kullanıcıya giriş yaptırdıktan sonra 2-3 sayfalar arasında gezinmeye, veri girişi yapmaya veya 30-50 saniye ana sayfada beklemeyle login sayfasında atadığım Sessionlara; verdiğim değerler siliniyor.
Hayliyle verdiğim değer eşleşiyor ise oturum devam ediyor, eşleşmiyorsa login sayfasına yönlendiriyor.

(Kod: Session["KULLANICI_YETKI"] olarak girişte atıyorum. Anasayfaya yönlendirdiğimde Labele değeri yazdırıyorum Admin olarak gözüküyor.

Sayfanın yüklenme kısmında protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) {}
aşağıdaki kodlarlar oturum süresince kontrol ediyorum.
if (Session["KULLANICI_YETKI"] == "Admin" || Session["KULLANICI_YETKI"] == "Moderator" ) { }
else if (Session["KULLANICI_YETKI"] == "" ) { Response.Redirect ~/default.aspx?Postback_Login_Page=OturumKapali }
else if (Session["KULLANICI_YETKI"] == null) {Response.Redirect ~/default.aspx?Postback_Login_Page=YetkisizGiris}

else {Response.Redirect"~/default.aspx?hata=teknik_sorun"}

Sorunumu belirttiğim gibi 30-50 saniye sonra login sayfasına "(else if Session["KULLANICI_YETKI"] == null") kodu çalışarak YetkisizGiris hatasını alıyorum.
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) {} 'deki kodlaru silince Labele girişte yazdırdım Admin Kelimesi boş kalıyor.
Server güncellemesinden sonra yedeklerimi yükledim yinede sorun düzelmedi, web. config sessionState mode= InProc timeout= 20 ayarlı

HttpCookie KULLANICI = new HttpCookie("KULLANICI");
KULLANICI["YETKI"] = "Admin";
KULLANICI["ADISOYADI"] = drKullanici_Girisi["AdSoyad"].ToString();
KULLANICI.Expires = DateTime.Now.AddMinutes(20);
Response.Cookies.Add(KULLANICI);

Cookie kullanmakta ne kadar doğru olur bilmiyorum bilgili bir üstad aytınlatırsa çok sevinirim. Çünkü veri kayıt sırasında Cookie tarayıcıdan değiştirele biliyor.

(örnk: Veri Kayıtı yaparken KULLANICI["ADISOYADI"] F12 yapıp başka değer girdiğimde Acces verdiğim değer geldiğini gördüm.

Yardımcı olur musunuz, Nerede hata yapıyorum?