Ben de biraz, aynı zamanlardan geçmiş birisiyim... Hayatta hiçbir heyecan bulamıyordum, hep aynı şeyleri yapmak çok sıkmaya başlamıştı.
Bir gün dedim ki Kastro'ya gideceğim ve 1 hafta doğada kalacağım. Kız arkadaşımla beraber, bisiklet ile yaşadığım yerden 35 km. uzaklıkta olan tabiat parkına pedalladık.
O gün şunu anladım; bisiklet o kadar yormuştu ki beni dere, tepe, yokuş çıktım ancak vardığımda gördüğüm manzara beni benden almıştı. (Sonunda ki manzarayı görmek için her zorluk bir şekilde aşılır.) Manzara için
tıklayınız...
Bu arada hayatımda ilk defa bisiklet ile bu kadar uzun yol gitmiştim ve ilk kez kamp deneyimi yaşayacaktım. Sonrasında ne mi oldu?
Hayatta bir şeyden keyif aldığımı öğrendim, kamp yapmaktan. Hiç bilmediğim, hiç görmediğim yerlerde delilercesine macera yaşamam gerekiyormuş benim. Denizin mavisini koklamak, ormanın yeşilini izlemenin tadına vardım.
İlk deneyimimiz olduğu için sadece bir çadır alarak gitmiştik, o kamp maceramdan döndüğümde 2000 TL küsür para harcayarak ihtiyacımız olan kamp araç ve gereçlerini aldık.
Şimdi Ağustos'u iple çekiyorum, bir aksilik çıkmazsa 1-16 Ağustos'ta kamp yapmaya gidiyorum ve çok heyecanlıyım.
Son söz olarak arkadaşlar, üşenmeyin asla vazgeçmeyin ve hiç bir zaman denemekten korkmayın! Emin olun kendinizi keşfedeceksiniz... İyi forumlarınız olsun.