angaralisergio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 milyon 280 bin kişiye 350 lira harika bir fiyat fakat diger sayfalarda çokça gördügüm şöyle bir problem var sizde var mı bilmiyorum o yüzden oralardan örnek verip aynısı var mı yoksa nasıl kanıtlayabilrsinzi diye soracagım.

şimdi atıyorum bu tür 5-6 sayfa sahibi olup hepsinin toplamını fiyata dahil edenlerde şöyle bir sorun oluyor misal adamın 6 tane sayfası var, ama tüm sayfaların üyesi aynı yani ortalama 180-250 bin arasında degişen 5-6 tane sayfası vvar toplamı 1 milyon yapıyor ama nerdeyse tüm sayfaların takipçileri aynı yani sürekli kendi sayfalarını reklam ettiginden takipçi sayısı sadece 200 bin civarı fakat 1 milyon kişiye reklam diyip fiyat alıyor. ben de gerçekten 1 milyon sanıp verdim bir keresinde bi video attım görüntülenme sadece 5 bin arttı yani sözünü ettigi sayının yüzde 0.5i. bunun gibi çok örnek var şu kadar üyem var diyor ama hepsi bir sayfadan türemiş.

siz farklı temalarda sayfalara sahip oldugunuzdan sizde yok diye umuyorum ama bunu net bir şekilde kanıtlayacak görselinzi var mı işte şu sayfanın takipçilerin baglantıları, cinsiyetleri vs vssi şu iken digerleri bu gibi. ekstradan bu kadar yazmışken sayfa isimlerini alayım bi kontrol etmeye çalışayım begenileren ordan burdan.
Fark etmiyor hocam o. Bir post sonuçta tüm kullanıcılara görünmüyor.