ayrıca burada alenen insanlar patlasın diye yanlış bilgi verenler de çok. birisi diyor işletme hesabı açın öyle pinleyin. birisi sakın işletme hesabı yapmayın diyor. ama detayını deneyimini açıkça beliritmiyor. mesela tr den işletme hesabı açarsan mutlaka patlarsın çünkü trden işletme hesabı açmanın mantığı yok adamlar tr ye hizmet etmiyor vermiyor dese olacak. ya da diğeri tr denhesap açarsanız, tr deki insanlara hitap edecekseniz işletme hesabı yapmayın diyebilir.
bu forumda her türden insan var. tezgahını kurmuş işletenler yeni tezgahlara karşı o yüzden her türlü yardım konularıın baltalıyorlar. haset insanlar. bir kısmı yardı metmek için çalışıyor iyi insanlar, bir kısmı da şakşakçı

hayat böyle. sen iyi niyetle yapmaya çalıştıklarını baltalayanlar oldu diye küsüp gidecek misin? küstüm oynamıyorum olmaz. kötülere inat yardımcı olmak istiyorsan yardım etmeye devam edeceksin. like almak "helal bee adammm" dedirtmek için yapmıyorum ben yaptıklarımı onları yemeyecek kadar gördük geçirdikben allah rızası için uğraşıyorum, bir kişiye yardımım dokunursa ne mutlu bana.
dünkü konu mesela hala bende açık cacheden görebiliyorum bilgi falan yokki onda. tüm detaylar gizlenmiş.
şu şakşakcılar konusunda ve birilerinin konu baltalaması konusunda cidden haklısınız.
bu konuda %1500 hemfikiriz.
açıkçası küsmek degil ama yazdıklarına dikkat etmek, yada daha az yazmak konusunda fikirlerim oluştu.
" cacheden görebiliyorum bilgi falan yokki onda. tüm detaylar gizlenmiş" aslında hatırladığım kadarı ile spam yaparken metinleriniz düzgün olsun diyordu,
nerden aldığını söylemiyordu doğru, ama interenette araştırma yapmak o kadar da zor olmasa gerek
o
a.com an almıştır da sen de
B.com dan alırsın.
subdomain'e degil ana domaine çalışın demiş, tercih edersin ya da etmezsin, o senin tasarrufunda zaten.
Benim anlamadığım şu aslında ;
birisi birşey yazıyorsa alıp direkt uygulaman gerekmez ki, aklın var fikrin var.
düşünce süzgecinden geçir, doğru olanı al kullan.
bu biraz fazla kopyacılık olmuyor mu zaten ?
Tercihlerimizi biz yaparız, birisi yapıyor diye aynısını yapmamıza gerek yok ki ?