ayrıca burada alenen insanlar patlasın diye yanlış bilgi verenler de çok. birisi diyor işletme hesabı açın öyle pinleyin. birisi sakın işletme hesabı yapmayın diyor. ama detayını deneyimini açıkça beliritmiyor. mesela tr den işletme hesabı açarsan mutlaka patlarsın çünkü trden işletme hesabı açmanın mantığı yok adamlar tr ye hizmet etmiyor vermiyor dese olacak. ya da diğeri tr denhesap açarsanız, tr deki insanlara hitap edecekseniz işletme hesabı yapmayın diyebilir.
bu forumda her türden insan var. tezgahını kurmuş işletenler yeni tezgahlara karşı o yüzden her türlü yardım konularıın baltalıyorlar. haset insanlar. bir kısmı yardı metmek için çalışıyor iyi insanlar, bir kısmı da şakşakçı

hayat böyle. sen iyi niyetle yapmaya çalıştıklarını baltalayanlar oldu diye küsüp gidecek misin? küstüm oynamıyorum olmaz. kötülere inat yardımcı olmak istiyorsan yardım etmeye devam edeceksin. like almak "helal bee adammm" dedirtmek için yapmıyorum ben yaptıklarımı onları yemeyecek kadar gördük geçirdikben allah rızası için uğraşıyorum, bir kişiye yardımım dokunursa ne mutlu bana.
Bu kısmı anlamadım cidden "bilgi veriyorum ayağına gösterip çekiyorlar"
bir insan bilgi veriyordur yada vermiyordur.
kimsenin özeline gitmeyin canım sizde
bunun tam tersi de var;
bir bilgi veriyorsun ve özel mesaj kutunuz doluyor "kimseye verme gel birlikte iş yapalım" cümleleri ile.
o kısmı n'apalım peki

Sayenizde derken ?
dünkü konu mesela hala bende açık cacheden görebiliyorum bilgi falan yokki onda. tüm detaylar gizlenmiş.