osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"amacın ne kendin kazanmak ne başkasına kazandırmak oldu." bu konuda farklı bakıyoruz. ama o da iyidir.
cünkü insanlar bunu öğrenirse patlar diyorsunuz.
kendine saklasa daha mı iyi ?

Eğer bu denklem ile bakarsak, izledigi yolları da anlatmamalı ?
cünkü onlardan para kazanıyor. araştırıp kendileri öğrensinler canım.
hocam bunu şöyle izah edeyim. siz görsel özgünleştirme üzerine çalışıyorsunuz şu an mesela. çalışmalarınızı, verdiğiniz emeği, uğraşlarınızı, kodlarınızı tutup burada paylaşıyor musunuz? alın ben buna 2 ay 3 ay kafa yordum bitirdim artık görseller özgünleşiyor siz de yararlanın buyrun diyip her şeyi ortaya döküyor musunuz? hadi döktünüz, pinterest yetkililerine bi şekilde ulaştı program ve çalışma stilini öğrendi. buna da önlem aldılar, fixlendi bu olay. siz gidip " dur ben tekrar uğraşayım yeniden özgünleştirme programı oluşturup forumda paylaşayım " der misiniz? günlerinizi aylarınızı harcayıp çıkan sonucu burada patlayacağını bile bile anlatır mısınız?

söylemek istediğim şey bu. patlayacağı bariz şeyler buralara dökülmemeli. kendin kullan işte güzel güzel. illa birileriyle paylaşmak istiyorsan arkadaşlarınla sohbet ettiklerinle paylaş. benim olayım, emek veren kazansın. sen emek verdin o programı oluşturdun. kazan işte güzel güzel. o program buralara düştüğü an patlayacağını biliyorsak hepimiz, bırak dursun sende, emeğinin karşılığını al.

söylediğim şey bu. farklı anlaşıldıysa affola.