pasta hepimize yeter sözü cidden hurafe. emin ol o bilgileri herkes öğrendikten sonra sen pastadan 1 dilim almaya çalışırken diğer öğrenen 100 dilim almaya çalışcak. senin dilimine de çökecek. o yüzden taktik, açık gibi şeylerin paylaşılmasına ben de karşıyım satışı yapılsın en fazla, min fiyat da gerçekten değerliyse 10k dan başlasın. onun dışında yayıldığı an patlayacak şeyler gırla. önemli detayları genele yaymayın tek yaptığınız şey pinterestin algoritmalarını daha da güçlendirmek olur. önlemlerini alırlar, Tr ekibi illa vardır ve buraları takip ediyordur emin olun.
Forumda biraz araştırsalar bütün taktiği açık ve net pinterest mühendislerine ileten kişiler var. Açık açık yazıyorlar ben bütün taktikleri şunları bunları pinterest mühendislerine ilettim diye.
Zaten ekonomik durumu iyi, pinterestten hiç kazanmasa bile refah içinde konforlu hayatı olan adam çıkıp diyor ki: bu pinterest derya deniz hepimize yeter.
Etik olmayan bir olay spam yapıp milletin emeği üzerinden para kazanınca herkesi buna teşvik edip vicdan rahatlatıyorlar heralde.