trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerçekten zengin olmak için o fırsatlar ülkesinde yaşamak gerekiyor, boşuna kendinizi kandırmayın.

google 20 sene önce devletten aldığı destek kredilerini henüz ödemeye başlamadı yani devlet destekliyor,
bizim gençlikte aylık 100 tl youtube kazancına vergi cezası gelir mi diye korkarak yaşıyor. fark bu işte
bitcoini yasal görmeyip üstüne bitcoin caiz değildir fetvaları çıkartanlara madem kabul etmiyorsunuz vergisini de istemeyeceksiniz o halde mantığıyla elimdeki portföyü çekememiştim. vergi almayacaklarına emin olsam direkt çekerdim ama ne kadar sinirlenirsem kızarsam kızayım bu konularda hiç bi destek olmamasına üstüne karşı çıkmalarına rağmen bi şekilde o paradan pay almak isteyeceklerini düşünüyordum. bu yüzden risk alıp elimdeki bakiyenin 5 te 1 i kadar daha artış bekledim. o 1 i ilerde geçmişe dönük vergi çıkarırlarsa ona ayırcaktım. bu karar yüzünden 7 haneli zarara girdim çünkü o bekleyiş anından itibaren son 2.5 senedir %98 erime yaşandı özellikle altcoin piyasalarında. biz de nasibimizi aldık, uzun muhabbetler bunlar. ama söylediğiniz şeyin bizzat yaşayanıyım kaybım da 3-5 kuruş değil yani. bilmiyorum benim hissettikleri anlayan var mıdır ama cidden kanıma dokunuyordu. yoksa o riskler alınmaz çeker geçersin.