Granville adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hocam yanlış biliyorsun

Bir niche (almanca veya ingilizce) sektörüyle kadın, moda, anne, güzellik gibi sektörler aynı değil. İstersen bunun canlı örneğini sahte tık sistemiyle gösterebilirim ama bir adsense hesabını hibe etmen gerekecek

Bizzat denedik tadına baktık. TBM 3 liranın altında düşmemişti (finance) ingilizce sektörde 4, 7, 9, 11 TL gibi rakamları gördük. Burada tek ince ayrıntı seçtiğin niche sektörün tbm oranlarını keywordlerini sağlam araştırmak. Başka hiçbirşey değil sonra otur arkana yaslan.

Bilmeyen arkadaşlar gaza gelip kendi reklamlarına tıklamasın
niche ile moda kadın sektörleri aynı zaten değil hocam, nichede üst ihale bedelinden hesaplanır TBM, diğer sektörlerde kadın moda alt ihale bedelinden hesaplanır. nichede aldığınız 4 7 9 11TL o ihale bedelinin TBM oranlarıdır. 100 300 500 1000 2000 hatta max. 2700TL tbm gördüm ben TBM'yi seçtiğiniz keyword belirlemez örneğin forex sektörü olsun forex ile ilgili sitenizdeki içeriğin zenginliğine göre gelir reklam cooke haricinde, canlı örnekleri kendi reklamıma 10kdan fazla tıklamışımdır hocam çok tecrübe ettim