Merhaba hocam bu konuda eşimden destek alıyorum. Türkçe yayın yapacağım siteyle ise ben ilgileneceğim Almanca kısmı içinde yakın bir dostum gönüllü oldu kendisi şuanda almanyada yaşıyor zaten.
Fakat bir konuya değinmek istiyorum projeme öneri için konu açtım ilgi görmedi . En önemlisi bir türk kardeşinizin aranızdan birisinin böyle bir projeyi hayal etmesi bile gurur verici olmalıydı diye düşünüyorum . Olsun fazla değil allah ömür verirde 1 sene daha yaşarsak bu konuyu editleyeceğim o zaman sırf polemik yaratmak için konuları baltalayanlar çok bilmişlik taslayanlar kopyala yapıştır yapıp birşey elde ettiğini sanan arkadaşları o zaman göreceğim ben. Ayrıca yorumunuz için sizede ayrıca teşekkür ediyorum
Herkes bedelini ödediği hayatı yaşar hocam. Bedel ödeyecek kadar cesareti ve güveni olmayanlar bedel ödeyenlerden örnek alcağına baltalamaya çalışıyor. Kendileri başarısız diye karşı tarafında başarısız olmasını istiyorlar. Bence projeniz çok güzel iyi yerlere geleceğine inanıyorum.