ben anlamadım tam olarak neyi tartışıyorsunuz?

arkadaş açıkça; kendi konusunda bahsettiği ai makale sisteminin, diğer kişinin paylaştığı konuyla ilgisi olmadığını ve ona rağmen o kişinin " popüler konuda bahsi geçen makale sitesi budur " diyerek konu açıp referansıyla gelir elde etme çabasında olduğunu gördüğü için bu olayı " çakallık " olarak değerlendirmiş ki gayet haklı. niye konu başka yerlere çekilip uzatılıyor anlam veremedim.

bi konu açtığınızı bi şeyler anlattığınızı düşünün. özelden de bunlarla ilgili kimseye detay vermediniz.

ama birisi çıktı ve kafasına göre bi konu açıp ardından sizin kendi konunuzda paylaştığınız sistemin " bu " olduğunu iddia etti. size sormadı, sizden dönüş almadı. sizin konunuzda bahsettiği şey için o kendisi kafasına göre " sistem bu " dedi. bu olay çakallık mıdır değil midir? bunun cevabı çok açık. konuda bahsi geçen mevzu da bu. yoksa adam kendi başına konu açıp ai makale sitesi tanıtıyorum refimden kayıt olabilirsiniz dese eminim bu arkadaşımız böyle bi konu açmazdı. kendi konusunda bahsettiği ai makale sistemi kafasına göre başkası tarafından açılıp " site bu " denilip üstüne referansla gelir kovalandığı için böyle bi konu açıp uyarıda bulunmuş o kadar. sevineceğinze neredeyse adama saldıracaksınız. ilginçsiniz vesselam.