Bezos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O halde 2. bir konu açıp neden ben böyle bir şey paylaşmadım diyorsunuz. Başkaları gelecekteki makale satışınıza ortak olmasın diye mi ? Belkide özelden satıyorsunuz ? Neyse siz çakallıktan bahsetmeyin.
Hocam konu sahibi ile herhangi bir yakınlığım veya tanışıklığım yok kimseyle olmadığı gibi, Fakat şöyle bir durum var konu sahibi geçen konusunda da söylediği gibi elin Hindistanlısı, Bangladeşlisi bu işi birbirleri ile sürekli bilgi alışverişinde bulunarak yapıp ve gerçekten güzel meblağlar kazanırken nedir bu Pinterest Türkiye'de ki bencillik anlamıyorum? Neden bazı ince detaylar hakkında bilgi vermesi sizi bu kadar rahatsız ediyor? Sizi de uzun zamandır takip ediyorum, belli ki siz de güzel kazanıyorsunuz, tamam bilgiyi keşfetmiş olabilirsiniz hazır olan bilgileri keşfetmek de bir emektir buna kimsenin sözü yok da, bilgiyi paylaşan insanlardan istediğiniz nedir? Bırakın Türk insanı kazansın, elin Hintlisinin kazanması daha rahatsız edici olması gerekirken nedir bu Türk insanının birbiriyle derdi? Sözüm meclisten dışarı sizin satış ile ilgili bir şeyinizi görmedim lakin bu kategoride tabir-i caiz ise, kardeş kardeşe bile öğrendiği bir sub domain kurma fikrini para ile satma derdinde , bunları yazmamdaki maksadım binlerce lira kazanmak falan değil ki 1 kuruş dahi kazanmış değilim hala araştırıyorum ve deniyorum, maksat bu millete yakışmayan bu davranışlardır, bırakın Türk milleti yesin ince bilgileri elin hindistanlısı bilmesin bir şey kaybetmezsiniz