Bugün her yerde reklamları karşıma çıkan bitexen'i merak edip ben de kayıt oldum. Referanslar kısmını incelerken referans yarışmasında lider olan kullanıcının sadece referanslardan kazandığı exen miktarı "213315.00 EXEN" yazdığını gördüm.
Şuan sitede 1 exen 16,58 civarında. Yani bu kullanıcının sadece referans kaydıyla kazandığı miktar 3.536.762,7 ₺ !
Referans kazanabilmesi için referans koduyla kayıt olan kullanıcının da bilgilerini onaylaması gerekiyor. Ve her bilgilerini onaylayan kullanıcıya 5 exen veriliyor. Yaklaşık olarak lider kullanıcının kazandığı miktarın ortalama toplamda bir o kadarını da referansıyla kayıt olan kullanıcılar kazanıyor. Yani işin kısası bir kullanıcı 3,5 milyon ₺ kendisi kazanıyor 3,5 milyon ₺ referansıyla kayıt olanlara kazandırıyor. Sadece 1 kişi üstünden dönen para 7 milyon ₺!
Ben mi bir şeyleri kaçırıyorum, yanlış mı hesap yapıyorum diye düşünüyorum ama yaptığım hesap doğruysa çok mantıksız.
Sizin de yorumlarınızı bekliyorum.
Reklam değilse, exen birincisi Bir Parça Tuhaftık sayfasının kurucusu Eray Mahluk. Coin sayfaları var ve 2 senedir exen kazanıyor. Yani ortada yanlış birşey yok. Yeni gördüğünüz olay karşısında böyle net yazmanız şaşırtıcı.