SMHesaplari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
facebooku açtım 150tl faturalı olan hesabı ilk yöneticilik verdim diğer hesapa sağlım olsun diye çünkü 150 lik hesap patlıyor genelde reklamı o hesaptan çıktım yöneticilik verdiğim hesaptan değil
dediğinizi tam anlamadım hocam anladığım kadarı ile söyle yim. 150 lik hesap patlamıyor hocam patlar ise açarken patlıyor sadece oda güncellemeler den dolayı vs yaşanıyor. 1 den fazla şekil de deneyerek yapmanız gerekiyor biz hesap açtığımız için kendimize de reklam çıktığımız dan bir den fazla yol deneye biliyoruz keşke 6 hesabı harcamadan deneseydiniz farklı yollar ile 1. yol 2 defa patladı ise zorlamayın alternatif yollar arayın. Misal direk reklam hesabın dan çıkın reklamı yöneticilik vermeden bir yere takip edin patla dı mı yöneticilik verin temiz bir hesaba oradan deneyin reklam çıkmayı oda mı patladı bu sefer linki değiştirin içerisin de site kurulu olan bir yeri deneyin ras gele belki site içeriğiniz den sorun var bilemez siniz yani yollar türeterek dener iseniz bir şekil de sonuca ulaşır sınız ama aynı yöntem ile sonuca varamazsınız.