Öncelikle Allah kurtarsın. Çok zor bir süreç. Bunu uzaktan değil o yoldan şükür kurtulan biri olarak söylüyorum. Blackjack videoları izledikten sonra attım 400 TL. İki üç saat sonra yemin ederim 12000 TL civarı para vardı. Sonraki gün 400 TL kalmıştı. Kasa her zaman kazanmaz hocam bizler aç gözlüyüz. Bir süre daha oynadım sonra hep kaybettim. 1 yıldır temizim. Siteye para atmadan önce gidip en sevdiğiniz insanın yüzüne bakın. Sonra zaten atamazsınız.
Hocam içine öyle çekiyor zaten bu illet. İlk başladığımda 200 ile girip 1400le çıkmıştım. Ertesi gün o 1400ü verdik üstüne de eksiye girdik. Böyle devam etti. Şuan 2 ayda 4 5k zarar ettim
Ama artık bırakmalıyım. Zararın neresinden dönersek kardır. Haklısınız bizim aç gözlülüğümüz . Parayı alınca kaçmayı bilmiyoruz dahasını istiyoruz.
asla kaybettiklerini geri kazanamazsın. asla yüklü para kazanamazsın. 35bin lirayı bir kerede kırmızıya basabilir misin? basan adam hakkında ne düşünürsün? peki senin toplamda verdiğin para ne kadar oldu?tümünü birden kırmızı ya da siyaha basar mıydın. peki aynı parayı azar azar niye basıyorsun? mantık aynı. iyi düşün
Çok haklısın hocam. Aslınsa hepsinin sonu aynıya çıkıyor. Bu arada 400lirayı siyaha bastığımda yeşil gelmişti bir defa. Lanet oyunun bana garezi var 😂😂