Tatoğlubilişim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sıkıştırmayı yanlış anladınız sanırım. Ben trafikte sıkıştırmasından söz etmiyorum , bir araç gelip önüme kırar yolumu keserse camıma kadar gelip şiddet uygulamaya çalışırsa canıma kast etti diyerek silahımı kullanabilirim. Kendimi savunmak için ben o silahı taşıyorum açıklamamda da derim ki ne bileyim aracımda ki parayı biliyordu hırsızlık için geldi durdurdu ya da beni vuracaktı sandım diyebilirim. O benim ifademe kalmış bir durum. Emniyet kuvveti olmadığınız sürece kimse benim önüme aracını kırarak yolumu kesip aracımda bana şiddet uygulamaya gelemez kendimi korumaya almak en doğal hakkımdır.

Demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım.

Kesinlikle şiddet taraflısı olan birisi değilim.
Demek istediğinizi anladım ama anlattıklarınız kadar kontrolsüz olmak için de ya canına kast edilmiş ya da şu hapisten yeni çıkan psikopatlardan biri olmak gerekiyor sanırım 😁

Bu seferki ihtimaller de biraz ileri seviye olmuş ama, bahsi geçen arkadaşla bizim aramızda yaşanan, o durunca benim de yanına yanaşıp soru sormam şeklindeydi, lafının arkasında durmaya cesaret edemeyen birisi de benim için kadın, çocuk veya yaşlıdan farksizdir, yoluma devam ettim, uzatmadım.

Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evine erkeğim diye gidiyor mudur derken? bende PİSLİK insanlara bulaşmamak için ben seni görmedim başkan diyebilirim, ve bende evime erkeğim diye gidiyorum. Ve bu durum gerçekten sana edilmemiş küfür de olabilir. elalemin erkekliğini sorgulamak?
Yani simdi 'Başkan😁' kusuruma bakma da sen de örnekteki arkadaş gibi davranışlar sergiliyorsan senden hesap sorana pislik demeye pek hakkın oldugunu düşünmüyorum açıkcası. Yoldaki kadına, kendi halinde yürüyen adama sövüp vınlamak kolay ne de olsa.