Benim şuanlık vergi levhasına ihteyaçım var para akışını kendim kontrol edebiliyorum.
Bunuda başlıca
mukellef.co yapıyor bilindik olarak internetten siz yazarsanız ayrıyetten sevinirim.
Yazılım karar veremedim 650TL'yede mevcut birde forumda konu açıp iş verebileceğim arkadaşlarda mevcut olabilir.
Fakat 2 bin uçuk fiyat mukellef.co'da 250 tlye muhasebe konusunda yardımcı oluyorlar.
1 ayda 5 bin lira para kazandım neredeyse 1 ay içersinde 5-6 müşteri kurumsal bir firma olsaydın çalışabileceğini söyledi.
Ve sonrasında ise farklı bir firmadan yani *rakibimden* site almış. Ve uçuk fiyata yani bir kurumsal kimlik bile olması 500 liralık siteyi adamnı 1500 liraya almasını hedefledi.
Yazılım yani web site temaları satmayı düşünüyorum.
Serbest muhasebeci uzaktan tanıdıklar var kendileri ile en yakın zamanda iletişime geçeceğim. Eğer bildiğiniz bir isim var ise paylaşarak beni mutlu edebilirsiniz.
Evet bunu biliyorum. Yararlanmayı düşünüyorum.
Evet bende böyle hesapladım.
Ödeme herhangi bir 3. sağlayıcı ile değil direk banka hesaplarıma almayı düşünüyorum.
Diğerlerinden farkımın çok olabileceğini sanmıyorum fakat en güzel şekilde kampanyalar düzenleyeceğim.