SGK babama bağlıyım 18-29 yaş arasındayım ortalama giderler hakkında Bir şey söylenebilir mi
Bende SGK'lıyım. Genç girişimci olayından faydalanıyorum. (2 sene diye biliyorum genç girişimcilikten faydalanınca bu süre içerisinde gelir vergisi ödemiyorsunuz.)
Mukellef.co üzeirnden şirket kurulum başvurularını yaptık. Aylık ödemesini yaptım sadece ve bekliyorum. Bağkur ödemeniz olmayacak SGK'lı olduğunuz için. Damga vergisi vs. ödersiniz aylık 60 TL miş sanırım. Mükellef.co'ya ödeyeceğiniz 225+KDV tutar var. R10'a özel %10 indirimleri mevcut sonraki 6 ay için. 3 ayda bir ödenen ödemeler varmış ama çok fazla değil. Aya vurduğumuzda 300 400 arası gideriniz olur maximum. 1000 1500 felan değil. Tabi ben home office olarak şirketimi kuruyorum dükkanınız vs. olacaksa tabela vergisi zart zurt olayları var.
Mukellef.co r10'da var PM atın yada telefonla arayın Eren Bey çok çok ilgili detaylıca bilgi verir size. Şimdiden hayırlı olsun.
Ek olarak muhabese ve e-imza ücreti 225+KDV nin içinde. Özetle sadece bu tutara ek olarak damga vergisi ödersiniz ve sattığınız ürün olursa KDV'sini ödersiniz.