Hemen hemen her uygulamada olan özellikler olsa da ben baştan belirtmek istedim, gerekli görsel..vb mataryeller tarafımca sağlanacak. Olmasını istediğim özellikler şu şekilde; Fiyat tekliflerinizi bekliyorum.
- Oy ver penceresi 15 sayfa gezinildiğinde ya da 3. kez uygulama açıldığında görünsün.
- Uygulama telefonda yüklü ise site bağlantıları uygulamada açılsın. (Deep link)
- Onesignal desteği bulunsun. Uygulamayı kullananlara Onesignal bildirimleri gitsin, bildirimler uygulamada açılsın.
- Site dışı bağlantılar tarayıcıda açılsın.
- Action bar(Toolbar) olsun, mevcut sayfanın başlığı yazsın, paylaş, önceki sayfa ve seçenek menüsü bulunsun.
- Action barın seçenek menüsünde "Tarayıcıda aç" seçeneğinin yanı sıra şunlarında olmasını istiyorum;
--- "Instagram'da Biz" (tarayıcıda açılacak)
--- "Gönder Gelsin" (sitenin sayfası)
--- "Hakkımızda/Künye" (sitenin sayfası)
--- "İletişim" (sitenin sayfası)
--- "Reklam ve Sponsorluk" (sitenin sayfası)
--- "Kullanım ve Gizlilik"(sitenin sayfası)
- Geri butonuna 1 defa basıldığında direk uygulamadan çık pop-up'ı gelmesin, önceki sayfaya dönsün. 2 defa basıldığında çıkma işlemi için pop-up gelsin.
- Çıkış yap diyaloğu bulunsun, Evet, Hayır, Oy Ver seçenekleri olsun.
- YouTube..vb Tam ekran olmama sorunu olmamalı.
- Yatay ya da dikey kullanılabilmeli.
- Internet Kontrolü bulunsun
- Sitenin renk kodu #e84393, uygulamada bunu kullanalım.
- Firebase analiz için olacak, Google Analytics arasındaki fark de bilmiyorum? Sanırım versiyon kontrolü..vs için Android'de bu gerekli?

PM atabilirsiniz ya da tel:08503036064, skype:muratdincmd, e-posta: info@muratdinc.com