tolgakalafatx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok fazla araştırma yapmaya çalışıyorum kelime satın almalarım da zaten bu araştırmalar ile ilgili oturup her şeyi botlar yapsın ben yatayım kafasında değilim ki kendim pinleme yöntemi ile ilgili ufak tefek yazılımlar geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum. APİ ile pinledim, manuel selenium ile pinledim ve şuanda da schedule ile pinleme yöntemini deniyorum denerken de kelime ihtiyaçlarını oradan karşılıyorum. Ama işte gelelim ki kelime bulma ile ilgili nasıl yapmalıyım o konuda eksiğim var onda da araştırma yapıyorum tabi yaparken de başkaları nasıl yapıyor onu da öğrenmek istiyorum. Hiç kazanmadan 2k ya yakın harcamıştım %60'ı nı anca alabildim aldığım hesaplarda PA ile pinlediğim için shadowa kurban gitti bu ay şuanda toplam 29 lira var adsensede mesela ama bırakmıyorum.

Burada felaket tellalığı yaparak bir çok kişiyi soğutan veya uzaklaştırmak isteyen kişiler oluyor onların yorumlarını okurken terettüt etsem de tanıdığım samimiyetine güvendiğim 1-2 kişi hala bu olaylardan klasik pin to pin ile kazanmaya devam ediyor onlarla da fikir alışverişi yapıyorum mantığı oturtmak üzereyim armut piş ağzıma düş ile değirmen yürümeyeceğini de biliyorum.

Ben zaten burada bana balık verin demek istemedim bana balığı nasıl tutuyorsunuz onu merak ettiğimi söyledim yazılarınızı okudum gayet açıklayıcı şeyler var denemelere ve araştırmalara devam edeceğim.
ben genel bi çalışma mantığına parmak bastım aslında. yazı içinde siz illa böyle çalışıyorsunuz demiyorum diye de belirttim. önceliğiniz güzel bir site kurmak olsun. kelimeleri de bahsettiğim şekilde pinterest üzerinden bulabilirsiniz. yine pinkey.club var oraya bi anahtar kelime yazın onunla alakalı alt kelimeler çıkar karşınıza. kolay konulara kafa takıyorsunuz kelime olayları karmaşık şeyler değil. bu işte daimi kazanç için en temel kural güzel, sürdürülebilir bir site yapmak. mantığınız 100 site yapayım kazanayım olmasın. 1 site yapayım 100 siteden gelecek geliri sağlayacak kalitede olsun oraya insan çekeyim olsun. o kaliteye ulaşınca da dilediğiniz kadar çoğaltırsınız o siteyi keyfinize göre.