Sizi hem haklı hemde haksız görüyorum.
Her şeyin başını irade çekiyor, iraden zayıf olunca ve sabırsız ise kaybedersin.. aslında kaybetmekten kastım maddi kayıp değil. Maddi kayıp geri gelirken manevi kayıplar belki de hiç geri gelmeyecek.
Forumda sigarayı bir türlü bırakamıyorum diyen kaç tane konu gördük. O zaman ne yapalım gidip evine arkadaşı bağlayalım sigara içme mi diyelim ? Yaşınız belki de benden büyüktür saygı duyarım. Konuyu açan arkadaşa yol göstermeniz gerekirken suçlama yolunu seçmişsiniz.
Eskiden psikiyatriye ve psikolojiye karşı ön yargım vardı zamanla bu ön yargımı kırmaya başladım. Çocuğu olmama sebeplerinden birini stres oalrak bile duyduğumda psikoloji ne kadar önemli olduğunu daha da net anlamış oldum.
Bazen uğraşırsın olmaz çözümü farklı yollarda ararsın. . .
Ek : Konuyu açan arkadaşım, sen hiç bir şey kaybetmedin aslında çok şey kazandın... TECRÜBE. Bugün kaybetmeseydin eğer BAĞIMLI olduğunu anlamayacaktın...
Aynen umarım psikolojik tedavi ise yarar
Kumar hayatında başarılar dilerim, daha dibi görmemişsin. 5k hiçbirşey. 1000 dolar bile etmiyor.
50 bin birikim olmak üzere 5k da annnemin parası olmak üzere 55000 param gitti ama bu 50 bin çokta umrumda değil tekrar kazanabilcegimi biliyorum
Ve umarım dediğiniz olmazda hayatımı bu yolda mahvetmem