forumda okuduğum kadarıyla uzlaşma esnasında bundan yararlanılmıyor diye okumuştum hocam. o nedenle yukarıda öyle belirttim.Benim devlette işim gücüm pek rast gitmiyor o nedenle davanın sonucunu aşağı yukarı kestirebiliyorum

haksızlığa bende gelemiyorum ama devlete karşı şu zamanda ne kadar haklı olsanda haklılığını kanıtlaman yada sesini duyurman çok mümkün gözükmüyor. 2 yılda elde ettiğim gelirin vergisini gerçekten vergisini ödeyip kapanacaksa dosya ben razıyım yani ama tabiki daha az ödemek varken neden daha çok ödeyeyim. Herkes birşeyler yazdı haklılar ama ben şunu diyim, benim gelir kaynağım bu bununla ev geçindiriyorum. Uzlaşmayıp dava sürecinde ehaciz uygulasa elektrik paramı ödeyemem bir birikimim yok kenarda yada avukat veya danışmana verecek bir param yok. 30 bin 20 bin ödeyecekken dava sonrası 40-50 bine çıktığında yine benim aradaki 20 bin liralık fazlalığı kaldırcak durumum yok böyle bir macera arayacak durumda değilim.
borcuda dediğim gibi cezasını ödeyip kredi vb. çekip kalan borcu taksitlendirip ödemeyi düşünüyorum olurda uzlaşırsam.
insan piskolojisi kaç kurtul öde kurtul bunu başından def et olarak çalışır.
az para kazanan herkes buna yöneleceği kesin.
sadece şunu bil milyon kazananlar var ve asla bu paraları ödemeyecekler çünkü ödeyemeyecekler.
olan yine az kazanana olacak.