Hocam merhaba 17 yaşındayım bende wordpress alt yapısı ile site yapıyorum ve adobe ps ile ücretli tasarım yapıyorum şuanda sektörde yeni oldugum icin pek kazanamıyorum.
Bundan 3-4yıl önce arkadaş ortamımdan dolayı iddaya başladım tabi 13-14 yaşındayım günlük 3tl bile zar zor buluyoruz onuda iddaya basıyorduk günlük 3tl basıyorsak aylık 90tl falan gidiyordu 20-30kazanıyorduk baktım ben cok kaybediyorum bırakayım dedim 1hafta dayanabildim sonra biraz sistemi çözmeye başladım yaşda ilerledikçe olayları daha çabuk idrak ettim.
Sonra tekrar başladım deli gibi idda oynuyorum sınıfa idda gazetesi getiriyoruz arkadaşlarla beraber tahmin edip 3tl basıp 3k para alma derdindeyiz.
Sonra dedim cok basıp fazla kazanayım çok dediğimde 20tl faln öğrenci adamız çalışmıyoruz bizim için tabi çok para baktım iyice kaybediyorum sonra bianda sistemi nasıl çözdüysem 50-60 basmaya başladım ama basıyorum 300-500para alıyorum zararımı bi güzel çıkardım.
Kaybediyorum kaybettiklerimi kazancam diye hırd yapıp oynuyorum kazanıyorum kazanmanın gazına gelip basıyorum bu sene tüm zararımı cıkardıkdan sonra parayı güzelce yedim sonra ailem idda oynadıgımı öğrendi
Benimle konustular böyle böyle diye sonra dedim ben zararımıda çıkardım ailemede banada bu tür şeyler yakışmaz en iyisi bırakayım annemde daha oynarsan hakkımı helal etmem falan dedi ben yaklaşık 5-6 aydır oynamıyorum iş aslında kafada bitiyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir tez zamanda inşAllah bu beladan kurtulursunuz çünkü bu sistemde biz hep kaybeden tarafız bu olaylardan sonra kendimi bir nebze olsun geliştirdim bir kaç iş alıp alnımın teriyle helal para kazanmak istiyorum.
Sizide gerçekten tebrik ederim benimde hayalimde bu sektörlerden iyi bir sermaye oluşturarak hayatımı kurtarmak istiyorum en iyisi siz eski kendinize dönün yoksa sizde ailenizde hep kaybedersiniz.