Kumarın nasıl bir bağımlılık olduğunu birtürlü idrak edemedim. Arkadaşlarım deli gibi iddaa oynardı o da bi nevi kumar la neymiş bende bi oynayım dedim 3 lira minimum basılıyordu 3 lira bastım ₺3.75 geri aldım sonra saçma birşey deyip birdahada uğraşmadım. Bu sistem tamamen kendisinin kazanmasına göre kurulu. Bunu bile bile neden oynayım diye düşünmüyor musunuz hocam?
Bende sizin gibi düşünüyordum eskiden ama şuan cebimde 1000₺ olsa bir daha oynarım çünkü kendimi kontrol edemiyorum
Geçmiş olsun keşke aileler sosyal medyaya bu kadar ön yargılı olmasa
Sıkıntı sosyal medya değil bir türlü bu yaşta para kazandığımı kabullenmemeleri
Kumarı Oynatan kazanır %70, %30 dağıtır ki oda çoğu sitelerde %1 boşuna kürek çekmemeyi düşünün ve bırakın.
Haklısınız hocam
Her şey beyinde başlar, beyinde biter. Kişi istemedikten sonra psikolog istediği kadar konuşsun, eş, dost, akraba ne anlatırsa anlatsın. Demem o ki bunun zararlı bir alışkanlık olduğunu iyice benimseyerek beyninizde bitirmeniz gerekiyor.
Bir psikologla konuştuğumda beyin dopamin salgiliyormus yani kontrol sizde olmuyormuş ki bu durum bende de var oynamamaliyim diyorum ama kendimi sitede buluyorum psikolojik destek ile cozumlenebilirmis dediğine göre