Kcmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevgili hocam 2 ay önce konu açtım geldin dedinki fatura kesme sonra gel burda hayatım zor geçti de. hatırlarsın belki. Şimdi uzlaşacağım diyorum vergiyi ödeyeceğim diyorum zıt ve kıt bir biçimde hakkımı aramaktan bahsediyorsun ? Benim gibi gariban adamın bu devletten ne gibi bir hakkı olabilir ? detaylandırda arayalım hakkımızı .. Sonra hayatım zor geçti deyim.
olayları karıştırıyorsun. Fatura kesmesinin için ceza tamam ama KDV için hakkını aramanı söylüyorum. KDV alamazlar. Bir çok konu var bununla ilgili, vergi müfettişi ile sonuna kadar tartış. Avukat ile de anlaş, kazanırsa vergiye vereceğin paranın yarısına tamam derler zaten. Davan olsun hakkını koru. Gariban vs yazmana da gerek yok. O kadar para kazanan adamın garibanım demesi pek inandırıcı gelmiyor. Haklıysan hakkını savun demek istiyorum kısacası.

soranlara da buradan yazayım. Haklıysanız hakkınızı aramayı bırakmayın. Kaybetseniz bile hakkımı aradım diyin kendinize. Onun rahatlığı ile uyuyun. Ben hakkımı kimseye yedirmemek için uğraşırım. Daha fazlasını kaybedecek olsam bile uğraşırım. Size de onu yapmanızı söylüyorum. Sen hak arama o hak aramasın, ileride daha çok üstümüze gelirler. 1 tane emsal dava hepsinin çözüm yolu olur.