Arkadaşlar anlamadığınız nokta tam olarak şudur. Alanımı seviyorum kendimi geliştiriyorum bir insan 2 şeyi de sevemez mi? hemen ilgisi olmayan adam bilgisayar mühendisliğine sarmış havasına giriyorsunuz yıllardır bilgisayara karşı ilgim varken profesyonel sporcu geçmişimde var. Her iki meslek için de oldukça ilgiliyim. Ve yaşıma göre de oldukça bilgiliyim. Hemen sitem etmeye yer arıyorken başkalarına olmaması gereken söylemlerde bulunuyorsunuz. Yani tüm ülkede bir doğru siz misiniz? tek siz mi mühendislik okuyacaksınız? belki de alakasınız bile olmayan sırf aile baskısı ile mühendislik okuyan birisisiniz sevdiğinizi sanıyorsunuz ben anadolu lisesinde okurken kendimi bilgisayar alanında geliştirdim.Şuanda okuduğum bölümde ve sınıfta birinciyim. Bilgi birikimim olsun gerek tecrübelerim olsun birçoğunuzdan çok farklı yönlerde de tecrübelerim var insanlara karşı önyargılı davranmayın.
Bana işimi öğretme sen önce haddini öğren! Konuma da cevap yazma daha fazla.
bilgisayara ilgi duymak ve bilgisayar mühendisi olmak arasında dağlar kadar fark var malesef. Ki zaten ben kötü bir şey demedim.