Konu
İnstagram Hesap Açma Botu [ Açık Kaynak ] 🔥 🔥🔥
17-06-2020, 22:26:56
EmreTR
FB & IG Reklam Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar fazla uzatmadan konuya gireyim ,
- Bot ortalama 45 sn de bir hesap açar.
- pp ve bio ekleme özelliği yok,
- 0.45 kuruş gibi bir ücret ile aldığı numara ile 4 hesap açmakta ( siz isterseniz bu sayıyı arttırabilir 5-6 yapabilirsiniz,ben sağlıklı olması açısından 4 olarak ayarladım size kalmış burası )
- açılan hesapları txt dosyasına user
ass şeklinde kayıt eder.
- kod gelmez ise aldığı numarayı iptal edip ücret iadesini alır ve yeni numara alıp devam eder.
- ÜCRETLENDİRME -
Günlük Lisans 5 ₺ ( Günlük Lisans R10'a özel olup Her kullanıcı 1 defa faydalanabilmektedir amaç deneyip memnun kalır iseniz devam etmek boşu boşuna aylık ödemeye gerek yok denemeden alma
)
Haftalık Lisans 55 ₺
Aylık Lisans 200 ₺
Proxy IPv6 100 adet 300 ₺ - 200 adet 450 ₺ Lütfen piyasada ki proxyler ile kıyaslamayın arkadaşlar hesap açıcı için özel olup saatlik yenilenmektedir.
Açık Kaynak Satın Almak İsteyenler ;
Söz konusu botu açık kaynak olarak da 600 ₺ den satıyorum , Lisanslama sistemi ile birlikte 850 ₺ , lisanslama sitemi ile aldığınızda istediğiniz kadar kişiye istediğiniz gün sayısı kadar lisans açabilir, botu geliştirip pp ,bio vb. özellik ekleyerek satış yapabilirsiniz
Not
:
Açık kaynak satma sebebim bota ekstra özellik ekleyerek dilediğiniz gibi bot program satışı yapabilmeniz , lisanslama almadan sadece açık kaynak olarak botu alırsanız satış yapma hakkınız olmaz çünkü kodları dağıtmış olursunuz. Botu geliştirip satış yapmak isteyen arkadaşların lisanslama sistemini de almaları gerekmektedir. Açık kaynak satın alıp kodları bir başkası ile paylaşan veya satışını yapmaya çalışan kişi veya kişiler hakkında şikayet konusu açma hakkımı kullanırım.
Hızlı İletişim İçin Whatsapp : SATIŞ AKTİF DEĞİL.