Bendede aynı durum vardı bir süre sonra kendisi düzeldi
Sayafaların indexlenip dizine eklenmesini beklerken, indexlenen sayfalar dizinden kalkıyor bakalım neler çıkacak hele.
Aynı sıkıntıyı yaşıyorum yalnız değilmişim demek ki. 1 gün 2 içerik index alıyor ertesi gün 3 içerik gidiyor

Hakkımızda hayırlısı
Arkadaşlar benim sitem hiçbir şekilde index almıyor. Eski siteyi yeni domaine taşıdım. Taşıdıgım domainde de hali hazırda site kuruluydu. Yeni sitedeki her şeyi sildim. eski sitede de index yok hiç. Ancak hiçbir şekilde ne ana sayfa indexi alıyor ne alt sayfaların ındexini. Site haritasını okuyor mu diye bir kontrol edin.
https://hizliresim.com/kmBD98
site haritasının alt sayfaları böyle GÖZÜKÜYORSA sunucunuzda bir sıkıntı olabilir. Ben de çözmeye çalışıyorum index olayını.
Bu sorun genel şu an TR ve Global her yerde var. Google sorunu çözemedi anlaşılan. Bir defada yaptıkları güncelleme algoritmanın içine etmese keşke.
arkadaşlar bir sebep geldi aklıma... sizde Autoptimize veya buna benzer bir cache ve Google XML Sitemap (Yoast Seo da var ama ben bunu kullanıyorum, yoast sitemap kapadım) eklentisi mi kullanıyorsunuz? belki de sıkıntı bunlardan birinde olabilir ki cache uygulaması botlara yeni indexi göstermiyor mu acaba diye düşündüm.